Tietoa klubista

Padel Riihimäki on paikallinen padelklubi, joka tarjoaa edullisia padelvuoroja.

Aloitimme toimintamme kesällä 2022 ja kehitämme toimintaamme jatkossa aktiivisesti. Tulossa on tapahtumia, kilpailuja ja valmennusta yms.

Kentät ovat varattavissa Playtomic-sovelluksesta, jossa suosittelemme mobiilisovelluksen käyttämistä. Varauksen yhteydessä voi varata vuokramailoja tai ostaa pelipalloja. Kenttien yhteydessä on lukolliset laatikot, joihin saa numerokoodin varausvahvistus-sähköpostissa.

 

Virike-edut

Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut: ePassi, Edenred ja Smartum.

  • Lataa Playtomic-sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi
  • Tee mobiilimaksu liikuntaetusovelluksessa Padel Riihimäelle
  • Ilmoita meille osoitteeseen info@padelriihimaki.fi nimesi ja sähköpostisi, joilla olet rekisteröitynyt Playtomic-sovellukseen ja minkä summan siirsit
  • Siirrämme maksusi Playtomic-tilisi lompakkoon, jota voit käyttää Padel Riihimäen kenttävuorojen ja tapahtumaosallistumisten maksamiseen

 

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.