EXEL Padel avaa kenttänsä Riihimäellä

Riihimäki saa paikallisen padelklubin, kun EXEL Padel Riihimäki aloittaa toimintansa Laaksokadulla, Urheilutalon läheisyydessä.

EXEL Padelin kenttiä on rakennettu kesän aikana, ja pelaajat pääsevät vihdoin pelien tuoksintaan viihdyttävässä puistomaisemassa sijaitseville ulkokentille. Ykköskenttä valmistui pelikuntoon viikonlopun aikana ja pian myös kakkoskenttä on valmis.

Vuorojen varaaminen aukeaa Playtomic-sovelluksessa maanantain 1.8. aikana, joten kannattaa ottaa kanavamme seurantaan ja olla valppaana.

Tiedotamme heti kun vuorojen varaaminen avautuu.

Kenttien ja niiden ympäristön viimeistelytöitä tehdään kovaa vauhtia ja mahdolliset maansiirtotyöt kannattaa huomioida alueella liikuttaessa. Kenttien maisemointityöt ja visuaalinen ilme viimeistellään lähiviikkojen aikana. Klubin toimintaa on tarkoitus kehittää kaikin puolin loppukauden aikana, ja otamme mielellämme kehitys- ja yhteistyöehdotuksia vastaan.

 

Anni Laukka EXEL Padel Riihimäen klubivastaavaksi

Syksyisestä säästä huolimatta aurinkoisia uutisia! Saamme riveihimme vahvistusta ja palvelutarjontaamme monipuolisuutta, kun Anni Laukka aloittaa klubivastaavanamme. Annin työtehtäviin kuuluvat erilaiset pelitapahtumat, tutustumistilaisuudet ja turnaukset.

Syyskuun hintapäivitys!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin…

EXEL padel Riihimäen vuorojen varaus on nyt auki

Padel Riihimäki yhteistyöhön Exelin kanssa

Padel Riihimäen klubi nimetään Exelin mukaan.

Asiakaspalvelu

Varaukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Palloja ei toistaiseksi myydä erikseen, joten osta ne varauksen yhteydessä Playtomicista.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.