Supersuosittu lajitutustuminen tulossa – ilmoittaudu pian mukaan!

Vielä mahdollisuus tulla tutustumaan padeliin!

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme suositun tutustumistuntimme vielä kerran sunnuntaina 30.7. klo 17-18! Tunnilla klubivastaavamme Anni kertoo lajin perusteita ja sääntöjä, harjoitellaan yhdessä peruslyöntejä ja sitten jo pelataan!

Hinta vain 5e/pelaaja, joka sisältää kenttä- ja mailavuokran, ohjauksen ja pelipallot. Lajista ei tarvitse tietää mitään ennalta ja mukaan tarvitset vain liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja lenkkarit.

Nappaa kaveritkin mukaan ja varaa paikat:
0405088870 (WhatsApp) tai info@padelriihimaki.fi
(Huom. Sitova ilmoittautuminen)

Maksu paikanpäällä Mobilepaylla.

Sunnuntaina pelataan myös aloittelijoiden Americano-pelitapahtuma klo 18-20! Ilmoittautuminen Playtomicin aktiviteeteista.

Mikä Americano?
Americano on hauska pelimuoto, jossa kukin pelaaja pelaa yhdessä turnauksessa yhteensä seitsemän 32 pisteen mittaista miniottelua, jokaisen eri peliparin kanssa. Ottelun tulos kirjataan ylös ja turnauksen päätteeksi eniten pisteitä kerännyt pelaaja on Americanojen voittaja ja nappaa itselleen Cafe Bar Tornin jäätelölahjakortin. Muiden kesken arvotaan pallotuubi.

Sääntöjä ei tarvitse tarkemmin osata, klubbarimme Anni on paikalla ohjaamassa, joten rohkeasti mukaan! Kyseessä ei ole vakavamielinen kisa, vaan rento pelitapahtuma, jossa saa monipuolisia pelejä ja tehokkaan kaksituntisen kentällä tutustuen alueen pelaajiin.

Puuttuuko pelikaverit?

Liity mukaan Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmään laittamalla viestiä 0405088870 / info@padelriihimaki.fi

Pelisaldoa lisäämällä säästät Playtomicin palvelumaksuissa!

Saldoa voit ladata virike-eduilla, Mobilepaylla tai Playtomicin kautta klubimme etusivulta. Virike-etujen ja Mobilepayn kautta tehtävissä saldojen lisäyksissä laita meille viestiä info@padelriihimaki. Pelisaldollasi voit maksaa kenttävuokrien lisäksi pelitapahtumiin osallistumisia.

Tervetuloa pelaamaan Autokeskus Padel Riihimäen kentille!

Olemme nykyään Padel King Riihimäki!

Hämeenlinnalainen Padel King sekä Padel Riihimäki aloittavat yhteistyön, jonka myötä Padel King ottaa operatiivisen vetovastuun Padel Riihimäen Laaksokadun ulkopadelkentistä.

Kiitos upeasta kaudesta 2023 – keväällä jälleen pelataan!

Syyskuussa pelataan edullisesti – hinnasto päivitetty!

Ulkopelikausi jatkuu – nappaa elokuun pelisaldotarjous!

Viikonlopulle supertarjous – tervetuloa pelaamaan!

Lajitutustumisia, pelitapahtumia – Autokeskus Padel Riihimäen aktiivinen kesä jatkuu!

Heinäkuussa tarjolla pelitapahtumia sekä suosittu lajitutustuminen – tule mukaan!

Supertarjous viikonlopulle ja lisää pelitapahtumia!

Sääennuste hellii pelaajia helteisellä pelisäällä, tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä!

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot…

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.