Lajitutustumisia, pelitapahtumia – Autokeskus Padel Riihimäen aktiivinen kesä jatkuu!

Heinäkuussa tarjolla pelitapahtumia sekä suosittu lajitutustuminen - tule mukaan!

Pelitapahtumia tulossa – rento pelitunnelma ja loistavat palkinnot!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä järjestetään 4on Americanot keskiviikkona 19.7. klo 17-19 (harrastenaiset) ja klo 19-21 (harrastemiehet).

Voittajalle 4on Totalgrip Spray (arvo n.25e) ja muiden pelaajien kesken arvotaan yksi 3kpl:n setti 4on Overgrippejä!

4on TotalGrip Spray on erittäin edistyksellinen non-slip tuote, joka estää hikoilua sekä antaa maksimaalisen pidon ja kitkan märissä, hikisissä ja kuumissa olosuhteissa eli täydellinen aurinkoisille ulkopeleille! Lisätietoja tuotteista täältä.

Osallistumishinta Americanoille vain 13e, ilmoittautumiset Playtomicin aktiviteeteista! Nyt pian mukaan!

Mikä Americano?
Americano on hauska pelimuoto, jossa kukin pelaaja pelaa yhdessä turnauksessa yhteensä seitsemän 32 pisteen mittaista miniottelua, jokaisen eri peliparin kanssa. Ottelun tulos kirjataan ylös ja turnauksen päätteeksi eniten pisteitä kerännyt pelaaja on Americanojen voittaja. Sääntöjä ei tarvitse tarkemmin osata, klubivastaavamme Anni on paikalla ohjaamassa, joten rohkeasti mukaan! Kyseessä ei ole vakavamielinen kisa, vaan rento pelitapahtuma, jossa saa monipuolisia pelejä ja tehokkaan kaksituntisen kentällä.

Tutustu padeliin – vain 5 euroa!

Padel vielä kokeilematta? Autokeskus Padel Riihimäki järjestää supersuositun ohjatun lajikokeilun tiistaina 18.7. klo 16-17 ja klo 17-18.

Tutustumistunnillamme klubivastaavamme Anni kertoo lajin perusteita ja sääntöjä, harjoitellaan yhdessä peruslyöntejä ja sitten jo pelataan!

Hinta vain 5e/pelaaja, joka sisältää kenttä- ja mailavuokran, ohjauksen ja pelipallot. Lajista ei tarvitse tietää mitään ennalta ja mukaan tarvitset vain liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja lenkkarit.

Nappaa kaveritkin mukaan ja varaa paikat:
0405088870 (whatsapp) tai info@padelriihimaki.fi

Maksu paikanpäällä Mobilepaylla. Säävaraus.

Tervetuloa tutustumaan lajiin!

Pelisaldoa lisäämällä säästät Playtomicin palvelumaksuissa!

Saldoa voit ladata virike-eduilla, Mobilepaylla tai Playtomicin kautta klubimme etusivulta. Virike-etujen ja Mobilepayn kautta tehtävissä saldojen lisäyksissä laita meille viestiä info@padelriihimaki. Pelisaldollasi voit maksaa kenttävuokrien lisäksi pelitapahtumiin osallistumisia.

Tervetuloa pelaamaan Autokeskus Padel Riihimäen kentille – kaupungin viihtyisimmälle paikalle!

Olemme nykyään Padel King Riihimäki!

Hämeenlinnalainen Padel King sekä Padel Riihimäki aloittavat yhteistyön, jonka myötä Padel King ottaa operatiivisen vetovastuun Padel Riihimäen Laaksokadun ulkopadelkentistä.

Kiitos upeasta kaudesta 2023 – keväällä jälleen pelataan!

Syyskuussa pelataan edullisesti – hinnasto päivitetty!

Ulkopelikausi jatkuu – nappaa elokuun pelisaldotarjous!

Supersuosittu lajitutustuminen tulossa – ilmoittaudu pian mukaan!

Viikonlopulle supertarjous – tervetuloa pelaamaan!

Supertarjous viikonlopulle ja lisää pelitapahtumia!

Sääennuste hellii pelaajia helteisellä pelisäällä, tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä!

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot…

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.