Olemme nykyään Padel King Riihimäki!

Hämeenlinnalainen Padel King sekä Padel Riihimäki aloittavat yhteistyön, jonka myötä Padel King ottaa operatiivisen vetovastuun Padel Riihimäen Laaksokadun ulkopadelkentistä.

Hämeenlinnassa reilut kolme vuotta toiminut Padel King vahvistaa asemaansa Hämeen suurimpana padeltoimijana ja laajentaa toimintaansa Riihimäelle. Käytännössä järjestely tarkoittaa sitä, että Padel King vastaa kesäkauden ajan Padel Riihimäen ulkopadelkenttien ohjatusta toiminnasta kuten starttikursseista, valmennuksista ja turnauksista sekä asiakaspalvelusta ja viestinnästä. Padel Riihimäki siirtyy Padel Kingin brändin alle, mutta omistussuhteet eivät muutu.

”Padel King on lajin vahvin toimija Hämeessä, joten olemme erittäin tyytyväisiä käynnistäessämme yhteistyön. Arton (Lahtinen) ja Heidin (Suomi) osaamisen myötä pystymme tarjoamaan laadukasta valmennusta niin riihimäkeläisille kuin kauempaakin tuleville. Starttikurssien kautta padeliin pääsee helposti sisään ilman minkäänlaista aiempaa lajikokemusta. Vaikka nimi vaihtuu, säilytämme koululaisryhmille maksuttomat vuorot, sekä hintatasomme, jonka myötä Riihimäellä on jatkossakin mahdollista harrastaa padelia edullisesti”, iloitsee Padel Riihimäen Lauri Jormanainen.

Myös hämeenlinnalaisyrittäjät näkevät yhteistyössä paljon mahdollisuuksia. ”Haluamme levittää padelintoa mahdollisimman monille, sillä laji sopii kaikille, jotka tykkäävät harrastaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Padel on mahtava sisäpalloilulaji, mutta Suomen kesä tarjoaa lajin harrastamiseen vielä oman upean lisävivahteensa”, sanoo Padel Kingin Heidi Suomi. ”Totta kai toivomme, että padelkärpänen puraisee tänä kesänä Riihimäen ulkokentillä, jotta harrastus jatkuu talven tullen myös hallissa. Toiminnan laajentaminen Riihimäelle tuo toivottavasti lisää harrastajia myös seura- ja erityisesti junioritoimintamme piiriin”.

Kiitos upeasta kaudesta 2023 – keväällä jälleen pelataan!

Syyskuussa pelataan edullisesti – hinnasto päivitetty!

Ulkopelikausi jatkuu – nappaa elokuun pelisaldotarjous!

Supersuosittu lajitutustuminen tulossa – ilmoittaudu pian mukaan!

Viikonlopulle supertarjous – tervetuloa pelaamaan!

Lajitutustumisia, pelitapahtumia – Autokeskus Padel Riihimäen aktiivinen kesä jatkuu!

Heinäkuussa tarjolla pelitapahtumia sekä suosittu lajitutustuminen – tule mukaan!

Supertarjous viikonlopulle ja lisää pelitapahtumia!

Sääennuste hellii pelaajia helteisellä pelisäällä, tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä!

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot…

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.