Supertarjous viikonlopulle ja lisää pelitapahtumia!

Sääennuste hellii pelaajia helteisellä pelisäällä, tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä!

Sääennuste hellii upealla helteisellä pelisäällä, joten laitoimme viikonlopulle uudelleen voimaan huipputarjouksen: kaikki vuorot vain 18e/tunti!
Tarjous voimassa 16.-18.6.

Kannattaa napata oma vuoro pian Playtomicista! Tarvittaessa saat vuokrattua myös mailat ja ostettua pelipallot. Jos sääennuste muuttuukin, meillä vuoron peruminen on mahdollista vielä kuusi tuntia ennen vuorosi alkua.

Puuttuuko pelikaverit? Tule mukaan meidän WhatsApp-ryhmäämme!

Mukaan pääset laittamalla viestiä info@padelriihimaki.fi tai 0405088870

Pelitapahtumat ovat täyttyneet nopeasti ja niitä on tulossa lisää! Löydät seuraavat Americanot Playtomicista Autokeskus Padel Riihimäen sivulta aktiviteeteista:

Seuraavat Americano-pelitapahtumat:
Harraste 26.6. klo 18.30-20.30
Vähemmän pelanneet/aloittelijat 28.6. klo 17.30-19.30

Americanojen voittajalle jäätelölahjakortti kaupungin upeimmalle terassille Cafe Bar Torniin! Muiden pelaajien kesken arvotaan pallotuubi.

Mikä americano?
Americano on hauska pelimuoto, jossa kukin pelaaja pelaa yhdessä turnauksessa yhteensä seitsemän 32 pisteen mittaista miniottelua, jokaisen eri peliparin kanssa. Ottelun tulos kirjataan ylös ja turnauksen päätteeksi eniten pisteitä kerännyt pelaaja on americanojen voittaja. Sääntöjä ei tarvitse tarkemmin osata, klubivastaavamme Anni on paikalla ohjaamassa, joten rohkeasti mukaan! Kyseessä ei ole vakavamielinen kisa, vaan rento pelitapahtuma, jossa saa monipuolisia pelejä ja tehokkaan kaksituntisen kentällä.

Tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä Autokeskus Padel Riihimäen kentille!

Olemme nykyään Padel King Riihimäki!

Hämeenlinnalainen Padel King sekä Padel Riihimäki aloittavat yhteistyön, jonka myötä Padel King ottaa operatiivisen vetovastuun Padel Riihimäen Laaksokadun ulkopadelkentistä.

Kiitos upeasta kaudesta 2023 – keväällä jälleen pelataan!

Syyskuussa pelataan edullisesti – hinnasto päivitetty!

Ulkopelikausi jatkuu – nappaa elokuun pelisaldotarjous!

Supersuosittu lajitutustuminen tulossa – ilmoittaudu pian mukaan!

Viikonlopulle supertarjous – tervetuloa pelaamaan!

Lajitutustumisia, pelitapahtumia – Autokeskus Padel Riihimäen aktiivinen kesä jatkuu!

Heinäkuussa tarjolla pelitapahtumia sekä suosittu lajitutustuminen – tule mukaan!

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot…

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.