Syyskuun hintapäivitys!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin ehditte tarkkailla säätä vielä lähempänä vuoroanne.

 

EXEL Padel Riihimäen toiminta on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja vielä on ulkokautta muutamia viikkoja jäljellä. Molemmat kentät ovat käyttökunnossa ja odotamme enää lähinnä valaistuksen kytkentää, jotta myös myöhäisillan pelitunnit saadaan käyttöön.

SYYSKUUN HINTAPÄIVITYS!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin ehditte tarkkailla säätä vielä lähempänä vuoroanne.

Epassi -liikuntaetu

Mikäli työnantajasi tarjoaa käyttöösi liikuntaedun Epassin kautta, voit kätevästi hyödyntää etusi EXEL Padel Riihimäen kentillä.

Siirry Epassi -sovelluksessa EXEL Padel Riihimäen sivulle -> Syötä haluamasi summa ja vahvista -> Lähetä kuvakaappaus tai kuitti siirrostasi sähköpostilla osoitteeseen info@padelriihimaki.fi -> Siirrämme mahdollisimman nopeasti saman summan pelilompakkoosi ja ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse. Tämän jälkeen summa on pelilompakossasi niin kauan kunnes itse käytät sitä varaamiseen.

Facebook ja Instagram

Jos et vielä ole ottanut sosiaalisen median kanaviamme seurantaan, voit tehdä sen sekä Facebookissa että Instagramissa. Löydät meidät molemmista nimellä padelriihimaki.

 

Anni Laukka EXEL Padel Riihimäen klubivastaavaksi

Syksyisestä säästä huolimatta aurinkoisia uutisia! Saamme riveihimme vahvistusta ja palvelutarjontaamme monipuolisuutta, kun Anni Laukka aloittaa klubivastaavanamme. Annin työtehtäviin kuuluvat erilaiset pelitapahtumat, tutustumistilaisuudet ja turnaukset.

EXEL padel Riihimäen vuorojen varaus on nyt auki

EXEL Padel avaa kenttänsä Riihimäellä

Riihimäki saa paikallisen padelklubin, kun EXEL Padel Riihimäki aloittaa toimintansa Laaksokadulla, Urheilutalon läheisyydessä.

Padel Riihimäki yhteistyöhön Exelin kanssa

Padel Riihimäen klubi nimetään Exelin mukaan.

Asiakaspalvelu

Varaukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Palloja ei toistaiseksi myydä erikseen, joten osta ne varauksen yhteydessä Playtomicista.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.