Syyskuun hintapäivitys!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin ehditte tarkkailla säätä vielä lähempänä vuoroanne.

 

EXEL Padel Riihimäen toiminta on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja vielä on ulkokautta muutamia viikkoja jäljellä. Molemmat kentät ovat käyttökunnossa ja odotamme enää lähinnä valaistuksen kytkentää, jotta myös myöhäisillan pelitunnit saadaan käyttöön.

SYYSKUUN HINTAPÄIVITYS!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin ehditte tarkkailla säätä vielä lähempänä vuoroanne.

Epassi -liikuntaetu

Mikäli työnantajasi tarjoaa käyttöösi liikuntaedun Epassin kautta, voit kätevästi hyödyntää etusi EXEL Padel Riihimäen kentillä.

Siirry Epassi -sovelluksessa EXEL Padel Riihimäen sivulle -> Syötä haluamasi summa ja vahvista -> Lähetä kuvakaappaus tai kuitti siirrostasi sähköpostilla osoitteeseen info@padelriihimaki.fi -> Siirrämme mahdollisimman nopeasti saman summan pelilompakkoosi ja ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse. Tämän jälkeen summa on pelilompakossasi niin kauan kunnes itse käytät sitä varaamiseen.

Facebook ja Instagram

Jos et vielä ole ottanut sosiaalisen median kanaviamme seurantaan, voit tehdä sen sekä Facebookissa että Instagramissa. Löydät meidät molemmista nimellä padelriihimaki.

 

Kiitos upeasta kaudesta 2023 – keväällä jälleen pelataan!

Syyskuussa pelataan edullisesti – hinnasto päivitetty!

Ulkopelikausi jatkuu – nappaa elokuun pelisaldotarjous!

Supersuosittu lajitutustuminen tulossa – ilmoittaudu pian mukaan!

Viikonlopulle supertarjous – tervetuloa pelaamaan!

Lajitutustumisia, pelitapahtumia – Autokeskus Padel Riihimäen aktiivinen kesä jatkuu!

Heinäkuussa tarjolla pelitapahtumia sekä suosittu lajitutustuminen – tule mukaan!

Supertarjous viikonlopulle ja lisää pelitapahtumia!

Sääennuste hellii pelaajia helteisellä pelisäällä, tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä!

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot…

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.