Anni Laukka EXEL Padel Riihimäen klubivastaavaksi

Syksyisestä säästä huolimatta aurinkoisia uutisia! Saamme riveihimme vahvistusta ja palvelutarjontaamme monipuolisuutta, kun Anni Laukka aloittaa klubivastaavanamme. Annin työtehtäviin kuuluvat erilaiset pelitapahtumat, tutustumistilaisuudet ja turnaukset.

Anni on monelle tuttu pelikentiltä, josta hänet on löytänyt hyvin tiiviisti viimeisen reilun vuoden ajan.
”Itse hurahdin padeliin 2021 elokuussa tutustumistapahtumassa ja laji vei heti täysin mennessään! Minulla ei ollut aikaisempaa maila- tai pallopelitaustaa, mutta padel on siitä hieno harrastus, että se sopii kaikille. Jo ensimmäisillä kerroilla tulee onnistumisia, kehittymistä ja sitä myöten mukavia pelejä. Lajin hienous on myös sen sosiaalisuudessa ja on erinomaista liikuntaa. Kannustankin kaikkia kokeilemaan lajia, ainoa riski on, että sinäkin hurahdat siihen täysin!”

Anni on innoissaan päästessään kehittämään EXEL Padel Riihimäen toimintaa.
”Mahtavaa päästä paikallisen toimijan tiimiin mukaan! Tehdään yhdessä ensi kaudesta superaktiivinen ja nautitaan lajista!” Anni tiivistää.

Klubivastaavan rekrytoinnin myötä lähtökohdat klubimme ensimmäiseen kokonaiseen toimintavuoteen näyttävät erittäin hyvältä. Kentät avautuvat kevään edetessä heti säiden salliessa ja koko kauden kestävä tapahtumatoiminta pääsee käyntiin. Vielä on toki tätäkin kautta jäljellä, joten kannattaa hyödyntää kaupungin edullisimmat vuorot.

Aina iloisen Annin terveiset kaikille lajista kiinnostuneille:
”Ottakaa rohkeasti yhteyttä tapahtumatoiveista tai muusta lajiin liittyvästä. Kaikki ideat otetaan huomioon ja pyritään näin tarjoamaan kaiken tasoisille pelaajille mielekästä toimintaa.”

 

FAKTAT: Anni Laukka
• Riihimäkeläistynyt viisi vuotta sitten
• Lempilyönti: Lasipompun jälkeen matalat puolustuslyönnit (Chiquita)
• Lempiruutu: A
• Kätisyys: Oikea

 

Syyskuun hintapäivitys!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin…

EXEL padel Riihimäen vuorojen varaus on nyt auki

EXEL Padel avaa kenttänsä Riihimäellä

Riihimäki saa paikallisen padelklubin, kun EXEL Padel Riihimäki aloittaa toimintansa Laaksokadulla, Urheilutalon läheisyydessä.

Padel Riihimäki yhteistyöhön Exelin kanssa

Padel Riihimäen klubi nimetään Exelin mukaan.

Asiakaspalvelu

Varaukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Palloja ei toistaiseksi myydä erikseen, joten osta ne varauksen yhteydessä Playtomicista.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.