Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot loistavalla paikalla puistomaisemassa - tervetuloa pelaamaan!

Äitienpäivä lähestyy ja lahja hankkimatta? Anna lahjaksi pelisaldoa!

Tarjoamme äitienpäiväviikolla 10 euroa lisää jokaiseen 50 euron saldolataukseen. Pelisaldolla voi maksaa pelivuorojen lisäksi tapahtumaosallistumisia. Laita meille viestiä info@padelriihimaki.fi tai whatsappilla 0405088870, niin hoidetaan kesäinen ja liikunnallinen lahja kuntoon!

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 14.5. asti.

Tutustu uusiin pelikavereihin – osallistu tapahtumiimme! 

Pelitapahtumamme ovat startanneet ja löydät tulevat tapahtumat Playtomic-sovelluksesta klubimme aktiviteeteista. Pelitapahtumissa on mukava ja rento tunnelma, jossa samalla tutustutaan uusiin pelikavereihin ja nautitaan vauhdikkaista peleistä. Sääntöjä ei tarvitse tarkemmin osata, klubivastaavamme Anni on mukana auttamassa ja ohjaamassa. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tutustu padeliin – vain 5 euroa!

Onko padel vielä testaamatta? Järjestämme lajikokeilutunteja, jonka aikana klubivastaavamme Anni kertoo lajin perusteet, harjoitellaan lyöntejä ja lopuksi pelataan. Hinta sisältää kenttävuokran, vuokramailat ja pelipallot. Mukaan mahtuu kahdeksan pelaajaa per tunti. Seuraa tulevia tutustumistilaisuuksia Instagramista tai Facebookista.

Nauti ulkopeleistä upeassa puistomaisemassa!

Tule nauttimaan ulkopeleistä ja varaa oma vuorosi Playtomic-sovelluksesta! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot loistavalla paikalla. Tarvittaessa voit helposti lisätä vuokramailat ja ostaa pelipallot vuoron varaamisen yhteydessä.

 

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Kesän 2023 hinnasto – kaupungin edullisinta padelia loistavalla paikalla!

Kaudella 2023 saamme tehdä upeaa yhteistyötä yritysten kanssa!

Autokeskus Padel Riihimäen kentät avattu – tervetuloa pelaamaan!

Huhtikuu tarjoushinnoin – vain 14€/tunti!

Kauden aloitus lähenee – katso kesän tarjoukset

Autokeskus Padel Sveitsin ja Padel Riihimäen pääyhteistyökumppaniksi!

Padel Riihimäki ja Padel Sveitsi ovat solmineet yhteistyösopimuksen Autokeskuksen kanssa pääyhteistyökumppanuudesta kaudelle 2023!

Anni Laukka Autokeskus Padel Riihimäen klubivastaavaksi

Syksyisestä säästä huolimatta aurinkoisia uutisia! Saamme riveihimme vahvistusta ja palvelutarjontaamme monipuolisuutta, kun Anni Laukka aloittaa klubivastaavanamme. Annin työtehtäviin kuuluvat erilaiset pelitapahtumat, tutustumistilaisuudet ja turnaukset.

Syyskuun hintapäivitys!

Tarjoamme loppukuun vuorot tästä eteenpäin huippuedulliseen hintaan. Arkipäivisin vuorot maksavat tästä eteenpäin vain 16 euroa/h ja iltaisin sekä viikonloppuisin 20 euroa/h. Päivitimme myös vuorojen viimeisen peruutusajan vain kymmeneen tuntiin, niin…

EXEL padel Riihimäen vuorojen varaus on nyt auki

Asiakaspalvelu

Varaukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Palloja ei toistaiseksi myydä erikseen, joten osta ne varauksen yhteydessä Playtomicista.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.