Autokeskus Padel Riihimäen kesä on täynnä tapahtumia ja peli-iloa – katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset!

Autokeskus Padel Riihimäen kentillä on jo päästy nauttimaan hyvistä ulkopeleistä ja aurinkoiset säät vain jatkuvat! Hyödynnä äitienpäiväviikon tarjous, osallistu pelitapahtumiimme tai tule kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot loistavalla paikalla puistomaisemassa - tervetuloa pelaamaan!

Äitienpäivä lähestyy ja lahja hankkimatta? Anna lahjaksi pelisaldoa!

Tarjoamme äitienpäiväviikolla 10 euroa lisää jokaiseen 50 euron saldolataukseen. Pelisaldolla voi maksaa pelivuorojen lisäksi tapahtumaosallistumisia. Laita meille viestiä info@padelriihimaki.fi tai whatsappilla 0405088870, niin hoidetaan kesäinen ja liikunnallinen lahja kuntoon!

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 14.5. asti.

Tutustu uusiin pelikavereihin – osallistu tapahtumiimme! 

Pelitapahtumamme ovat startanneet ja löydät tulevat tapahtumat Playtomic-sovelluksesta klubimme aktiviteeteista. Pelitapahtumissa on mukava ja rento tunnelma, jossa samalla tutustutaan uusiin pelikavereihin ja nautitaan vauhdikkaista peleistä. Sääntöjä ei tarvitse tarkemmin osata, klubivastaavamme Anni on mukana auttamassa ja ohjaamassa. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tutustu padeliin – vain 5 euroa!

Onko padel vielä testaamatta? Järjestämme lajikokeilutunteja, jonka aikana klubivastaavamme Anni kertoo lajin perusteet, harjoitellaan lyöntejä ja lopuksi pelataan. Hinta sisältää kenttävuokran, vuokramailat ja pelipallot. Mukaan mahtuu kahdeksan pelaajaa per tunti. Seuraa tulevia tutustumistilaisuuksia Instagramista tai Facebookista.

Nauti ulkopeleistä upeassa puistomaisemassa!

Tule nauttimaan ulkopeleistä ja varaa oma vuorosi Playtomic-sovelluksesta! Tarjoamme kaupungin edullisimmat pelivuorot loistavalla paikalla. Tarvittaessa voit helposti lisätä vuokramailat ja ostaa pelipallot vuoron varaamisen yhteydessä.

 

Olemme nykyään Padel King Riihimäki!

Hämeenlinnalainen Padel King sekä Padel Riihimäki aloittavat yhteistyön, jonka myötä Padel King ottaa operatiivisen vetovastuun Padel Riihimäen Laaksokadun ulkopadelkentistä.

Kiitos upeasta kaudesta 2023 – keväällä jälleen pelataan!

Syyskuussa pelataan edullisesti – hinnasto päivitetty!

Ulkopelikausi jatkuu – nappaa elokuun pelisaldotarjous!

Supersuosittu lajitutustuminen tulossa – ilmoittaudu pian mukaan!

Viikonlopulle supertarjous – tervetuloa pelaamaan!

Lajitutustumisia, pelitapahtumia – Autokeskus Padel Riihimäen aktiivinen kesä jatkuu!

Heinäkuussa tarjolla pelitapahtumia sekä suosittu lajitutustuminen – tule mukaan!

Supertarjous viikonlopulle ja lisää pelitapahtumia!

Sääennuste hellii pelaajia helteisellä pelisäällä, tervetuloa nauttimaan ulkopeleistä!

Autokeskus Padel Riihimäellä aktiivinen kesäkuu – tule mukaan!

Kesäkuussa kentillä tapahtuu! Lajitutustumisia, pelitapahtumia ja viikonlopun huipputarjous, näitä ei kannata jättää väliin!

Autokeskus Padel Riihimäen WhatsApp-ryhmä avattu – liity mukaan!

Asiakaspalvelu

Kenttävaraukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Voit lisätä varaukseesi myös vuokramailat tai ostaa pelipallot. Vuokramailat ja pallot ovat lukituissa laatikoissa kenttien yhteydessä, saat varausvahvistus-sähköpostissa koodin lukkoon. Vuokramailat ja pelipallot voit maksaa myös erikseen Mobilepaylla.

Sijainti

Kentät sijaitsevat Riihimäen Urheilutalon läheisyydessä Teutonpuistossa Laaksokadun varrella. Kentille pääset kätevästi pyöräillen ja lähellä on runsaasti parkkitilaa, jos saavut autolla.
,

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat antaa kehitysehdotuksia - vastaamme kaikkiin viesteihin niin nopeasti kuin ehdimme. Vuoroja ja varauksia koskeva kiireellinen asiakaspalvelu hoidetaan sähköpostin kautta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.